07 Mayıs 2024
  • Kocaeli6°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C
  • Rize11°C

MHP KARAMÜRSEL VE DİLOVASI ‘BİSMİLLAH’ DEDİ

Yunus Emre Kurt’un MHP İl Başkanlığına atanmasının ardından, Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine atanan Adnan Bozkurt Göktekin ve Dilovası İlçe Başkanlığına atanan Ali Demiray ilçe binaları önünde düzenlenen törenle göreve resmi olarak başladı.

MHP Karamürsel ve Dilovası ‘Bismillah’ dedi

25 Ağustos 2021 Çarşamba 12:15

MHP İl Başkanlığına Yunus Emre Kurt’un gelmesinin ardından görevinden istifa edilen ve alınan ilçe başkanları da belirlenerek süreç tamamlandı. MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü ile son dönemde büyük tartışmalara giren Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Ünlü’nün ardından görevden alınmıştı. Öksüz’ün yerine Ülkü Ocakları Karamürsel İlçe Başkanı Adnan Bozkurt Göktekin atandı. MHP Dilovası İlçe Başkanlığı ise Ali Demiray’a emanet edildi.

 

MEHTERAN TAKIMI

Adnan Bozkurt Göktekin ve ardından Ali Demiray dün parti binası önünde düzenlenen görkemli törenle görevlerine başladı. Törenlere, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve çok sayıda partili katıldı. Yeni başkanlar Göktekin ve Demiray ayrı ayrı düzenlenen törenlerde mehteran takımı eşliğinde göreve başladı. Törende Sancaklı ve Kurt tarafından gerçekleştirilen konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.