19 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C
  • Rize17°C

GENÇ ILGUN'DEN SEVİNDİREN HABER!

Çayırova’da ikamet eden ve bugün öğlen saatlerinden beri haber alınamayan 16 yalında ki genç Ilgün Günel’den sevindiren haber geldi.

Genç Ilgun'den sevindiren haber!

30 Temmuz 2021 Cuma 00:56

Çayırova’da ikamet eden ve bugün öğlen saatlerinde son olarak Mudurnutepe bölgesinde görülen genç Ilgın Günel’i ailesi her yerde arıyordu.

Sosyal medyada kayıp haberinin yayılmasının ardından gece geç saatlerde bir vatandaşın ihbarı üzerine genç Ilgın Mutlukent çıkışında bulundu. Genç Ilgın’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Korkmuş bir şekilde emniyet güçleri tarafından bulunan genç Ilgın ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken genç kızın burada ki ifadesi şok etti.

TELEFON DOLANDIRICILARININ TUZAĞINA DÜŞMÜŞ

Genç Ilgın verdiği ifadesinde; öğlen saatlerinde telefon dolandırıcıları kendilerini Jandarma’dan aradıklarını ve kimlik bilgilerinin kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildiğini bir miktar para vererek kendisini bu durumdan kurtaracaklarını belirten dolandırıcılar karşısında paniklemesinin ardından evde bulunan bir miktar parayı alarak buluştuğu dolandırıcılara teslim ettiği ve dolandırıcıların ayrıca telefona gelen aramalara cevap vermemesini de sıkı bir şekilde tembihlemesi sonrası kimseye haber vermediği öğrenildi.

İfadesi alınan genç kız ailesine teslim edilirken, telefon dolandırıcıları hakkında soruşturma başlatıldı.