30 Nisan 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C
  • Rize18°C

GEBZE'DE ESKİ KOCA DEHŞETİ!

Gebze’de ikamet eden 25 yaşındaki S.A geçtiğimiz hafta sonu evine gelen eski eşi B.E tarafından saatlerce tekme tokat dövülerek hastanelik edildiğini iddia etti.

Gebze'de eski koca dehşeti!

28 Temmuz 2021 Çarşamba 12:20

25 yaşındaki genç anne S.A.’nın hastane odasından sosyal medya aracılığı ile paylaşımda yaşanan korkunç olayı tek tek anlatarak eski eşi B.E tarafından geçtiğimiz hafta sonu kendisini evinde tuzağa düşürerek saatlerce tekme tokat dövüldüğünü belirtti.

S.A yaptığı paylaşımda eski eşi B.E’nin geçtiğimiz Pazar günü bir arkadaşı ile birlikte kızıyla birlikte yaşadığı evine geldiğini ve arkadaşından kızını aşağıya götürmesini istedikten sonra 5 saat boyunca evde kendisini tekme tokat dövdüğünü, bağırmaması için kafasında bardak kırdığını ve kendisini öldürmekle tehdit ettiğini açıkladı.

Saatler süren darp olayının ardından kanlar içinde kalan S.A’nın durumunun kötüye gitmesinin ardından yardım istemesinin ardından ambulans çağıran eski eşi B.E ile birlikte Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne götürülen kadın burada tedavi altına alındı. B.E’nin burada ki verdiği ifade de eski eşinin düştüğünü belirttiğini söyledi. Ancak S.A kendisinin eski eşi tarafından saatlerce işkenceye maruz kaldığını belirtti.

Durumunun iyiye gitmesinin ardından S.A sosyal medya da yaptığı paylaşımla kızını alıp gittiğini, kendisinin, ailesinin tehdit edildiğini ve ölmek istemediğini açıklayarak yardım istedi.

Sosyal medya da çığ gibi yayılan görüntülerde vatandaşlar yaşanan olaya tepki gösterdiler