20 Mayıs 2024
  • Kocaeli21°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C
  • Rize20°C

MOBİL AŞI ARACI BEYLİKBAĞI VE ULUS MAHALLESİ'NDE

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı olan ve aşı olmayan vatandaşların aşılarını olmaları için mahalle mahalle dolaşan mobil aşı aracı bugün Beylikbağı Mahallesi ve Ulus Mahallelerinde olacak.

Mobil aşı aracı Beylikbağı ve Ulus Mahallesi'nde

25 Mayıs 2021 Salı 08:02

Gebze’de yoğun bir tempo ile sürdürülen coronovirüs mücadelesi kapsamında Covid- 19 aşılama çalışmaları hızla devam ediyor. Sağlık merkezlerine, Covid-19 aşı öncelikleri olmasına rağmen çeşitli nedenlerden dolayı gidemeyen vatandaşların aşıları, mobil aşı aracı ile mobil sağlık ekiplerimiz tarafından uygulanıyor. 

Vatandaşlarımızın aşıya erişimini kolaylaştırmak daha büyük kitlelere ulaşabilmek amacı için Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Gebze’de çeşitli mahallelerde çalışmalarını sürdüren Mobil Aşı aracı bugün Beylikbağı Mahallesi ve Ulus Mahallesi’nde olacak. 
Saat 10:30 ve 12:30 saatleri arasında mahallelerde yerini alacak olan mobil aşı aracı 55 yaş üstü olup aşısını yaptıramayan vatandaşların aşıları yapılacak. Aşı olmak isteyen vatandaşların TC kimlik kartı ve cep telefonlarının yanında olmaları istendi.