09 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara8°C
  • Rize8°C

LİSELİ GENÇLERDEN KADIOĞLU’NA SÜRPRİZ ZİYARET

Liseli gençlerden Kadıoğlu’na sürpriz ziyaret.

Liseli gençlerden Kadıoğlu’na sürpriz ziyaret

18 Mayıs 2021 Salı 17:55

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Gebze İlçe Sağlık  Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’nu ziyaret eden Pergel Eğitim Kurumunun liseli gençleri;  Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 19 Mayıs günü saat 19.19’da bütün Türkiye ile  aynı anda  yapılacak olan evlerin pencerelerine, balkonlarına çıkıp şanlı Türk  bayrağını  asarak hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okuma çağrısına uyacaklarını belirterek bütün Gebzeli gençlerin bu etkinliğe katılmasını temenni edip bu doğrultuda  Kadıoğlu’na Türk Bayrağı takdim ettiler. 
           Kadıoğlu, ”Gençlerimizin pandeminin getirdiği bu zorluklar içerisinde Gençlik Bayramına sahip çıkarak yapmış oldukları bu anlamlı ve sürpriz ziyaretinden dolayı memnuniyet duyuyor, bu vesile ile geleceğimiz olan gençlerimizin sağlıklı yaşamı bir kültür olarak benimsemesi ve hayatlarını sağlıklı olarak devam ettirmesi yolunda büyük gayret ve çaba göstermelerini temenni edip eğitim hayatlarında başarılar dilerim. Pandemide gençlere büyük sorumluluk düşmektedir. Bu sebeple maske, mesafe, hijyen kurallarına uymaları özellikle anne, baba ve aile büyüklerinin sağlığı açısından önem taşımaktadır.” dedi.
             Kadıoğlu konuşmasının devamında ”Gençlerimizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını ve şehitlerimizi saygı ve rahmet ile anıyorum. 19 Mayıs günü saat 19.19’da Türkiye’mizin her bir köşesinde olduğu gibi ben de bu çağrıya kulak verip destek olacağım.