20 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C
  • Rize16°C

BAŞKAN YILDIRIM’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Allah´ın kullarına hediye ettiği kandil gecelerinde manevi dünyamızın aydınlandığını söyledi.

Başkan Yıldırım’dan Miraç Kandili mesajı

09 Mart 2021 Salı 20:29

Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım yayınladığı mesajında, tüm İslam aleminin 3 aylar içerisinde idrak edeceği Miraç Kandili'ne bir kez daha erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; bu mübarek gecede tüm müminlerin Peygamber Efendimizin (SAV) kutlu ve mucizevi yolculuğunu idrak etmesi gerektiğini kaydetti.
RABBİMİZE DUA EDELİM
Miraç Kandili'nin rahmet ve lütuflarla dolu olduğunu ifade eden Başkan Yıldırım, "Bu mübarek geceyi fırsat bilip tüm günahlarımızdan arınmak için tövbe etmeli, kızgınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp tüm dünyada barış ve huzurun sağlanması için yüce Rabbimize dua etmeliyiz. Kandiller toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliklerinin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan bugünlerde Yüce Allah'tan ülkemizin bekası, milletimizin sağlık ve afiyeti için de dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle Dilovamızın, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, tüm insanlık alemine sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum."dedi.