30 Nisan 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara23°C
  • Rize19°C

ÇAYIROVA’DA PROJELER PEŞ PEŞE HAYAT BULUYOR

Göreve geldiği günden itibaren “Şehrimizi imar geleceğimizi inşa ediyoruz” anlayışıyla gece gündüz çalışan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçenin vizyonunu değiştirecek projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Çayırova’da projeler peş peşe hayat buluyor

05 Mart 2021 Cuma 14:34

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçede devam eden çalışmalar hakkında gazetemize değerlendirmelerde bulunarak Çayırova’nın vizyonunu değiştirecek projelerin bir bir hayat bulacağını söyledi.

KENT MEYDANI İLE ÇAYIROVA’NIN İMAJI DEĞİŞECEK

Çayırova’nın yetiştirdiği bir isim olan ve belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu günden itibaren ilçeye olan vefa borucunu ödemek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Bakan Bünyamin Çiftçi, Kent Meydanı ile ilgili müjde vererek “Kent Meydanı projemizin ihalesini Ağustos ayında gerçekleştireceğiz. Ardından hemen yapımına başlayacağız. İlçemizle bütünleşen, Çayırova’mıza yakışan bir Kent Meydanı’nı halkımızın hizmetine kazandıracağız. Kent Meydanı ile ilçemizin çehresini ve imajını değiştirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

HASTANE HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Çayırova halkının yıllardır beklediği hastane rüyasını da gerçekleştirmek için adım atan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren üzerinde en çok durduğumuz konulardan biri Çayırova Devlet Hastanesi projesiydi. Hamdolsun ki geçtiğimiz şubat ayında hastane projesi için ihale yapıldı. Yaz aylarında ilk kazmayı vurmayı planladığımız hastaneyi en kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu konuda başta Sağlık bakanlığımız olmak üzere Büyükşehir Belediyemize ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Göreve geldiği günden itibaren her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Mahalle muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Her mahalleye eşit hizmet amacıyla hareket ederek mahallelerimizin talepleri doğrultusunda projeler üretiyoruz. Bu kapsamda Şekerpınar ve Emek Mahallelerimize sağlık ocağı ve Bilgi Evi inşaatına başlayacağız. Hem bilgi evi hem de sağlık ocağı ile iki mahallemizde büyük bir eksikliği gidermiş olacağız. Akse Mahallesi’nde yapımını planladığımız Engelliler Merkezi projesine ise bir hafta içinde başlanacak. Diğer mahallelerimizde de belirlenen takvim doğrultusunda ihtiyaca göre projeleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

PANDEMİDE 12 BİN KİŞİYLE BİREBİR TEMAS

Koronavirüs sürecinde vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ve her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını da belirten Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın sağlığı için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Bugüne kadar Çayırova’da 12 bin kişi koronavirüse yakalandı. Bizler Çayırova Belediyesi olarak 12 bin kişinin tamamıyla irtibata geçerek temas halinde olduk ve her türlü ihtiyaçlarını gidermek için çalıştık. Onların sağlığı her şeyden önce gelir anlayışıyla hareket ederek ihtiyaçlarını sorup mağdur olmamaları için her fırsatta yanlarında olmaya çalıştık” dedi.

ŞEHRİMİZİ İMAR, GELECEĞİMİZİ İNŞA EDİYORUZ

Çayırova’da adeta hizmet seferberliği başlattıklarını ve daha modern bir Çayırova inşa etmek istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek ve daha yaşanabilir, daha modern bir Çayırova için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu doğrultuda Geleceğimizi imar, geleceğimizi inşa ediyoruz anlayışıyla söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için adeta hizmet seferberliği başlattık. İlkbahar ile birlikte projelerimizin bir bir hayat bulacağı bir icraat dönemine girmiş olacağız” diye konuştu.