03 Mayıs 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara15°C
  • Rize17°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN TEBRİK ETTİĞİ DİLOVALI AYŞENUR LİSTEYE GİRDİ

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları kongresi geçtiğimiz gün Sekapark Kültür Salonunda çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Dilovası'ndan listeye üç isim girerken sürpriz bir isimde listede yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tebrik ettiği Dilovalı Ayşenur listeye girdi

14 Şubat 2021 Pazar 09:55

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir’in tek liste ile girdiği kongrede partililerin oyları ile yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Özdemir’in yapılan istişarelerle belirlediği yeni yönetimi içerisinde sürpriz isimlerde yer alırken en büyük sürpriz Dilovası’nda yaşandı.
Üniversiteler arası Şiir Okuma Yarışması’nda, Türkiye Şiir Okuma 1.incisi seçilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da tebrik alan Dilovalı Ayşe Nur Ak'da AK Parti İl Yönetim Kurulu listesinde yer aldı. Ak ile birlikte Dilovası’ndan yönetime giren isimler ise Asuman Akaray ve Şirvan Kula oldu. 
Kongreye Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve eşi Nurcan Şayir’in  ile AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile Eşi Elif Yıldırım ve AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’da katılarak bayanlara destek verdiler.