29 Nisan 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara24°C
  • Rize20°C

TÜM TÜRKİYE MÜJDEYİ BEKLİYOR: BUGÜN AÇIKLAYACAK!

Tüm Türkiye'nin beklediği gün geldi. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum.

Tüm Türkiye müjdeyi bekliyor: Bugün açıklayacak!

10 Şubat 2021 Çarşamba 11:57

Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim" açıklamasının üzerine bugüne kilitlendi.
Günlerdir sosyal medya ve yazışma gruplarının gündeminde olan "Erdoğan'ın müjdesi ne olacak?" sorusu bugün cevabını buluyor. Cumhurbaşkanlığı'ndan, Erdoğan'ın açıklayacağı müjde ile ilgili ser verilip sır verilmezken, kulislerde birçok tahmin yürütülüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün  AK Parti'nin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan İl Kongrelerinde Türkiye'yi heyecanlandıran bir konuşma gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, ısrarla izleme tavsiyesinde bulunarak “Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim” sözlerinin ardından gözler bugün açıklanacak müjdeye çevrildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjde vereceğim haberi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.
Cumhurbaşkanlığından, Erdoğan'ın açıklayacağı müjde ile ilgili ser verilip sır verilmezken yazışma gruplarında, sosyal medyada ve kulislerde birçok tahmin yürütülüyor. İşte Türkiye'nin gündeminde olan ve tahminler arasında yer alan konular...
AŞI
İlk olarak müjdenin yerli aşı ile ilgili olabileceği belirtiliyor. Türkiye’de yürütülen yerli aşı çalışmalarında gelinen son durumun aktarılacağı ve bir tarihin açıklanacağı ifade ediliyor.