20 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C
  • Rize12°C

GTO'NUN EĞİTİME KATKISI DARICA'DA DEVAM ETTİ

Gebze Ticaret Odası uzaktan eğitime erişemeyen öğrenciler için başlattığı"Bir Tablet de Senden" kampanyası ile bağışlanan tabletleri Çayırova’dan sonra Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de teslim etti…

GTO'nun Eğitime Katkısı Darıca'da Devam Etti

09 Şubat 2021 Salı 10:45

Tabletlerin Darıca'da teslimi Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Oda Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin tarafından yapılırken, tabletler Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz tarafından teslim alındı. Tabletlerin teslimatı esnasında bir açıklama yapan GTO Başkanı Çiler, "Eğitime sağladığımız her destek, geleceğimizi yeşerten bir tohumdur. Ülkemizin teminatı ve umudu çocuklarımızı da en iyi şartlarda geleceğe taşımak hepimizin görevidir.

Gebze Ticaret Odası olarak bu düşünceler doğrultusunda öğrencilerimize desteklerimizi sürdürüyor, onların eğitim süreçlerinde yanlarında olma gayretiyle çalışıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz süreç dolayısıyla çocuklarımız bu yıl eğitim-öğretim yılına farklı bir başlangıç yaptılar. Bizler de; “Uzaktan Eğitim” dediğimiz kavram ile karşı karşıya kaldığımız bu dönemde, erişim imkanı bulamayan çocuklarımızın önemli bir eksikliği olan tablet ihtiyacını karşılama düşüncesiyle “Bir Tablet de Senden” kampanyamızı başlattık. Üyelerimizin bağışladığı tabletlerin dağıtımını ilçelerimizde sürdürüyoruz. Geleceğin en iyi bilim insanlarının, mühendislerinin, sanatçılarının, özetle; eğitimli insan kaynağının yetiştirilmesi için bir adım atan üyelerimize teşekkür ediyor öğrencilerimize başarılar diliyoruz."dedi.