28 Nisan 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C
  • Rize14°C

''TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ''

Boğaziçi Üniversitesi’nde devam etmekte olan olaylarda HDP İl Eş Başkanı Leyla Aygün tutuklandığı öğrenildi. Olayın üstüne Ülkü Ocakları Kocaeli Başkanı Yunus Emre Kurt yazılı açıklamada bulundu. Kurt “Herkes aklını başına alsın.” dedi.

''Takke düştü kel göründü''

08 Şubat 2021 Pazartesi 14:35

Boğaziçi Üniversitesi’ne gerçekleştirilen rektör ataması sonrası başlayan olaylarda gözaltına alınan HDP Kocaeli Eş Başkanı Leyla Aygün’e Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt tepki gösterdi.

“TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ”

Yunus Emre Kurt yazılı olarak yaptığı açıklamada “Bir ilin sözde siyasi parti il başkanının İstanbul'daki bir üniversitede gerçekleşen eylemde ne işi var?  Boğaziçi'nde rektör atamasını protesto edecek öğrenci veya öğretim görevlisi mi çıkmadı! Takke düştü, kel göründü.  Her şartta devlete iftira atan bu vekil yapılan eylemlerin asıl amacını da ağzından kaçırmış oldu.

BİR TÜREVİ ÇIKAMAYACAKTIR

Detayını, ötesini, berisini incelemeye gerek yok. Terör örgütünün siyasi uzantısı olan bu parti ile aynı yerde aynı eylemi yapanlar bizler için körle yatıp şaşı kalkanlardır.  Toplumsal barış ve huzur ortamımızı iç ve dış ayakları olan bir proje kapsamında bozmak için çalışanlara ne devletimiz ne de milletimiz müsaade edecektir. Herkes aklını başına alsın. Boğaziçi’nden bir Gezi veya 6-8 Ekim olayları ya da 15 Temmuz’un bir türevi çıkamayacaktır.