28 Nisan 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C
  • Rize16°C

TÖRK’DEN BIYIK’A ZEYTİNDALI!

Son günlerde yaptığı açıklamalarla AK Parti cenahından tepki çeken CHP Darıca eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’e, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a zeytindalı uzatarak çağrıda bulundu.

Törk’den Bıyık’a zeytindalı!

02 Aralık 2020 Çarşamba 10:52

Belediyenin yardım seferberliği ve Hükümetin tedbirlerine yönelik eleştirileriyle şimşekleri üzerine çeken Törk, bu sefer Körfez ilçede olduğu gibi Darıca’da da mağdurlara yardım kampanyası çağrısında bulunarak, ilk bağışı da 10 Bin TL ile kendisinin yapacağını açıkladı. 

ESNAFA YARDIM KAMPANYASI YAPALIM

CHP’li Yakup Törk yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Sorunlarını her daim kendimize dert ettiğimiz Darıcalılar için, Sayın Muzaffer Bıyık’a çağrımdır... Gelin hep beraber zor durumda olan esnafımıza bir nebzede olsa destek olalım. AK Partili Körfez belediyesinin yaptığı gibi kapanmalarla beraber zor günler geçiren esnafımıza  1.000 TL Nakit yardım yapalım...
Bende böyle bir karar almanız durumunda belirteceğiniz hesaba şahsım adına 10.000 TL’sı göndererek destek olacağıma söz veriyorum...  Böyle günleri dayanışma içinde geçireceğiz..