22 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C
  • Rize13°C

ÖZ YEĞENİNE İSTİSMARDA BULUNDU

Kocaeli’de, öz yeğenine karşı “çocuğun cinsel istismarı suçunu” işlemesi sebebiyle yargılanan sanık 28 yıl hapis cezası aldı.

Öz yeğenine istismarda bulundu

17 Kasım 2020 Salı 15:45

Kocaeli 7.Ağır Ceza Mahkemesinde öz yeğeni olan S.E.’ye “çocuğun cinsel istismarı” iddiası ile hakim karşısına çıkan H.Y. hakkında karar verildi. Sanık H.Y. mağdureye karşı cinsel istismar suçundan 28 yıl hapse mahkum edildi. 

6 AY İSTİSMAR ETMİŞ

Cumhuriyet Savcı esas hakkında mütalaasında; 12 yaşından küçük olan mağdurenin, öz dayısı olan sanık H.Y.’nin, yeğeni olan S.E.’ye karşı mağdurun anne ve babası olan müştekiler E.E. ve Z.E. ile aynı evde yaşadıkları altı aylık dönemde sürekli cinsel istismara uğradığı belirtildi. Cinsel İstismar eyleminin birçok kez gerçekleştirdiği ve bu suretle sanığın teselsül ettiği ve böylece sanığın atılı çocuğun cinsel istismar suçunu işlediği sebebiyle cezalandırılmasını istedi. 

28 YIL CEZA

Mağdurun avukatı Serdar Önür beyanında sanık H.Y.’nin cezalandırılmasını talep ettiklerini ifade etti. Mahkeme Heyeti mütalaa ve beyanlar sonrasında kararını açıklayarak Sanık H.Y. hakkında 28 yıl hapis cezasına karar verdi.

Kaynak: Kocaeli Koz