02 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C
  • Rize16°C

KARAOSMANOĞLU AK PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ

AK Parti Kocaeli'de şok bir istifa haberi geldi.

Karaosmanoğlu AK Parti'den istifa etti

10 Kasım 2020 Salı 09:24

İbrahim Karaosmanoğlu’nun yeğeni olan ve uzun yıllar ANAP’ta aktif siyaset yapan Zeki Karaosmanoğlu’nun oğlu  Mustafa Karaosmanoğlu,  sosyal medya hesabından AK Parti’den istifa ettiğini duyurdu.  

HAYAL KIRIKLIĞIYLA KARŞILAŞTIM
Başiskele ilçe teşkilatının kurucu üyelerinden ve yönetim kurulu üyelerinden olan Mustafa Karaosmanoğlu istifası ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘AK PARTİ KOCAELİ İL KONGRESİ’ni sabırla bekledim. Dedim ki sayın vekiller yöneticiler şehrimizde yaşanan kötü gidişi REİS’e mutlaka bildiriyorlardır ve bu kötü gidişe (Halka inmeyen, sokaktaki vatandaşın derdiyle dertlenmeyen, il yönetimini maddi çıkarları için kullanıp ihale particiliği yapan vs vs) alet olan kişilikleri partiden uzaklaştırıp eski günlerine taşıyabilecek vasıfta kişilerle yola devam edilir, umuduyla beklerken büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaştım.

AK PARTİ BENİM İÇİN BU SAATTEN SONRA YOK
REİS’e olan sevgimiz itimadımız, ilelebet devam etmektedir. Lakin AKPARTİ benim için bu saatten sonra yoktur. Sizlerin rahatınız bozulmasın diye söyleyemediklerinizi, biz gerekli yerlere her türlü ulaştırırız bundan da kimsenin şüphesi olmasın... vesselam’ paylaşımında bulundu.

whatsapp-image-2020-11-10-at-13.37.31.jpeg