08 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara7°C
  • Rize14°C

AKBULUT’TAN YAMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Dilovası eski İlçe Başkanı Osman Akbulut yönetiminde yer alan bazı isimlerle birlikte bugün AK Parti Genel Merkezinde Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Akbulut’tan Yaman’a hayırlı olsun ziyareti

14 Ekim 2020 Çarşamba 20:58

Geçtiğimiz ay yapılan AK Parti Dilovası İlçe kongresi sonrası ilçe başkanlığı görevini İlhan Yıldırım’a devreden Osman Akbulut, bugün yönetiminde yer alan bazı isimlerle birlikte Ankara’ya giderek AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı ziyaret ettiler.

YAMAN’LA GURUR DUYUYORUZ
Akbulut, Yaman’a yeni görevinde başarılar dilerken, “Dilovası’ndan çıkan vekilimizin Genel Merkezimizce önemli bir göreve getirilmesi bizleri mutlu etmiştir. Her zaman başarılı ve çalışkan olan vekilimizle gurur duyuyoruz. İnşallah ilerde daha güzel yerlere gelecektir. Yeni görevinde başarılı olmasını ülkemize ve partimize faydalı işler yapmasını diliyoruz.”dedi.
YAMAN, TEŞEKKÜR ETTİ
Vekil Yaman misafirlerini makamında ağırlarken, Akbulut ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yaman, Akbulut ve beraberindekileri kapıya kadar uğurladı.