18 Mayıs 2024
  • Kocaeli23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C
  • Rize21°C

KÖMÜRCÜLER GİTMEZSE GÖREVE TALİP OLMAM!

Dilovası Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi. Toplantıda Ankara temaslarını değerlendiren Başkan Hamza Şayir, Dilovası’na güzel haberler vererek “Geçen hafta Ankara’da temaslarımız oldu.

Kömürcüler gitmezse göreve talip olmam!

09 Ekim 2020 Cuma 14:24

Temaslarımız neticesinde hastanemizin D sınıfından C sınıfına geçilmesi yönünde taleplerimizi ilettik. Hastanemizi C sınıfına yükselteceğiz. Ankara’daki temaslarımızda ayrıca Diliskelesi Mahallesi’nde otobanın altına alt geçit ve üst geçit yapılmasını talep ettik. Tren istasyonlarının açılmasıyla ilgili olarak bugün gerekli incelemeler yapacağız. Tavşancıl Mahallesi’ndeki tankların kaldırılması yönünde taleplerimiz oldu.”dedi.

ÇOCUĞUMDA RAHATSIZ OLDU

Geçtiğimiz gün yangın meydana gelen ve ilçede ağır bir kokuya neden olan Kömürcüler OSB ile ilgili konuşan Şayir, kaldırılması noktasında kararlı olduklarını yineleyerek , kendisinin de bu durumdan rahatsız olduğunun altını çizdi. 3 yaşındaki evladının bile rahatsız olduğuna vurgu yapan Şayir, “Kömürcüler OSB’de yangın çıktı. Bu konuda ciddi bir şekilde rahatsız olduk. Çok büyük sorunlar yaşadık. Evdeki 3 yaşında çocuğum bile rahatsız olup sorguladı. Kuruluş yeri yanlış bir yer. Yer seçimi yanlış. Dün tepkimizi koyduk bugün de aynı yerdeyiz.
Bu konuyu sayın bakanımıza arz ettik. Kömürcüler OSB kalkacak. Bunu kendileri de kabul etti.”diye konuştu.  

KÖMÜRCÜLER GİTMEZSE TALİP OLMAM

Yangın çıkan firmaya gerekli cezaların verildiğini açıklayan Şayir, iddialı konuşarak Kömürcüler gitmzse bir daha göreve talip olmayacağını kaydederek, “. O akşam olayı Tahir Başkana aktardık. Kendisi de vali bey ile görüşüp hemen itfaiye ekiplerini olay yerine sevk edildi. Vali yardımcısı ve kaymakamımız da işin başında durup yangın hemen söndürüldü. Daha sıkı denetim ve gerekli cezalar yazıldı. Söz verdiğimiz süreçte bu işi çözmezsek bu göreve bir daha talibiz demeyiz” dedi.