20 Mayıs 2024
  • Kocaeli23°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara25°C
  • Rize19°C

ADEM KOÇ; GEBZE TEŞKİLATI HAFTAYA BELLİ OLACAK!

DEVA Partisi’nin yeni il binasında basın mensupları ile bir araya gelen Genel Başkan yardımcısı Nihat Ergün ve İl Başkanı Adem Koç, önemli açıklamalarda bulundular. Koç, Gebze İlçe Teşkilatının haftaya belli olacağını açıkladı.

Adem Koç; Gebze Teşkilatı haftaya belli olacak!

03 Ekim 2020 Cumartesi 15:25

Ali Babacan liderliğinde kurulan ve Kocaeli’de faaliyetlerine devam eden Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin yeni il binası düzenlenen toplantı ile kapılarını açtı. Parti binasında yapılan lansmana Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün başta olmak üzere DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Candan Karlıtekin, genel merkez yöneticisi Cem Avşar, il başkanı Adem Koç ve geçen sürede göreve atanan 11 ilçe başkanı katıldı.

Basınla buluşma programının açılışında konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, “Temmuz tarihinden itibaren bize il başkanlığı görevi verildi. 41 kişilik yönetimimizi oluşturduk ve il binamızı faaliyete açtık. Bu süreçle birlikte 11 ilçemizi atadık. Yalnızca Gebze kaldı. Yakında bu ilçemizde de başkan ve yönetim kurulumuz belirlenmiş olacak. Sonrasında kongrelerimiz yapılacak” dedi.