19 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara10°C
  • Rize13°C

GEBZE DEVA'YA O İSİM Mİ GELİYOR!

DEVA Partisi’nde merakla beklenen Gebze İlçe Başkanlığı konusunda arayış sürerken gazetemize ulaşan bilgilere göre Gebze’nin tanınmış genç ve başarılı isimlerinden Aziz Gökhan Karakuş’a teklifin gittiği öğrenildi.

Gebze DEVA'ya o isim mi geliyor!

01 Ekim 2020 Perşembe 21:10

Kocaeli’de yapılanmasını sürdüren DEVA Partisi’nde merakla beklenen Gebze İlçe Başkanlığı konusunda arayış sürerken gazetemize ulaşan bilgilere göre Gebze’nin tanınmış genç ve başarılı isimlerinden Aziz Gökhan Karakuş’a teklifin gittiği ve Karakuş’un düşünme aşamasında olduğu öğrenildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi olarak, 9 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan liderliğinde kurulan en genç parti olan ve kısa adı olarak DEVA Partisi Tüm Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken Kocaeli ilçelerinde başkanlarını ve yönetimlerini tek tek belirlemeye devam ediyor. 
AK PARTİ’DE ADAY OLMUŞTU
Kocaeli’nin birçok ilçesinde İlçe Başkanlığı ve yönetimlerini oluşturan DEVA Partisi, Gebze’ye büyük önem verirken, Gebze’de oluşacak ilçe başkanlığı için ses getirecek bir isim arayışı yaparken gazetemize gelen bilgilere göre daha önce AK Parti’de siyaset yapmış ve memleketi Ardahan’dan milletvekili adayı olmuştu.
DEVA’YA CEVAP VERECEK
Atlantis Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca 26. Dönem AK Parti Ardahan Milletvekili adayı olan Aziz Gökhan Karakuş’a teklifin gittiği ve Karakuş’un bu teklifi değerlendirerek birkaç gün içerisinde olumlu ya da olumsuz cevap vereceği öğrenildi.
GENÇ VE BAŞARILI BİR İSİM
Gebze’de kurulu bulunan ve bünyesinde İnşaat, Plastik ve Matbaa hizmetlerini barındıran Atlantis Şirketler Gurubunun genç ve başarılı Yönetim Kurulu Başkanı olan Aziz Gökhan Karakuş, bir çok ulusal televizyonda Türkiye ekonomisi üzerine söyleşilere katılmış ve önerilerde bulunmuştu.

Karakuş ayrıca Kocaeli’de düzenlenen 2017 enleri yarışmasında en iyi Genç ve Sanayici iş adamı ödülünü almıştı.

50065963_2294071780643786_2520047377750949888_n.jpg