04 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C
  • Rize16°C

İLHAN YILDIRIM MAZBATAYI ALDI

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 5’nci olağan ilçe kongresinde ilçe Başkanlığına seçilen İlhan Yıldırım ve yönetimi mazbatasını aldı.

İlhan Yıldırım mazbatayı aldı

22 Eylül 2020 Salı 16:50

Gebze Adliyesine giderek Dilovası İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sabri Lider Şengül’den mazbatayı alan Yıldırım ve ekibine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’de eşlik etti. 
İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Yıldırım burada yaptığı açıklama her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını belirterek, “İnşallah birlik, beraberlik ve huzur içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremizde bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimiz daim eylesin. Ekibimizle birlikte ilçemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağız. Tecrübeli bir yönetim ile yola çıkıyoruz. İnşallah 2023 hedefine bu güçlü kadro ile daha iyi hazırlanacak ve istediğimiz başarıyı yakalayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yine güçlü bir şekilde destek vereceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Vatanımıza, milletimize, devletimize ve davamıza hayırlar getirsin.”dedi.
Ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti İlçe Başkanı Yıldırım, yönetim kurulu ile anı fotoğrafı çektirdiler.

whatsapp-image-2020-09-22-at-16.14.56.jpegwhatsapp-image-2020-09-22-at-16.15.19.jpeg