19 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • Rize15°C

DİLOVASI’NDAN GİRESUN’A KARDEŞLİK ELİ!

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları ve Kızılay Dilovası Şubesi, Giresun’da yaşanan sel felaketi sonrası zor günler geçiren çocukların yüzünü güldürmek için kampanya başlattı.

Dilovası’ndan Giresun’a kardeşlik eli!

26 Ağustos 2020 Çarşamba 09:41

Geçtiğimiz hafta Giresun’da yaşanan sel felaketi sonrası 8 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bir çok vatandaşımız evini kaybetmişti. Zor günler geçiren Giresun’da ki vatandaşların yalnız olmadığını gösteren AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi ile Kızılay Dilovası Şubesi Başkanı Süleyman Ok ve yönetimi özellikle felaket bölgesinde ki çocukların ihtiyaçlarını karşılamak ve yüzünü güldürmek için kampanya başlattılar.
AK Parti Dilovası Gençlik Kolları ve Kızılay Dilovası Şubesi, başlattıkları kampanya da “Yaşanan her büyük felaketin ve doğal afetin etkilerini belkide en çok çocuklar hissediyor.Onların yaralarını sarmak bir tebessüm ettirebilmek adına Dilovası Kızılay şubemiz ile birlikte başlattığımız Oyuncak Çocuk Bezi ve Çocuk maması kampanyamıza vefalı Dilovası halkının desteklerini bekliyoruz.” Denildi.  
Destek olmak isteyen vatandaşların gönderecekleri malzemeleri Dilovası Kızılay Şubesi’ne teslim etmeleri istendi.

whatsapp-image-2020-08-26-at-09.51.43.jpeg