11 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C
  • Rize15°C

ÇAYIROVA BELEDİYESİNDEN VATANDAŞA BÜYÜK HİZMET

Bir zamanlar prestijli vizyon projelerin haberlerinin geldiği Çayırova Belediyesi, artık şaşırtıcı haberlere imza atıyor.

Çayırova Belediyesinden Vatandaşa büyük hizmet

20 Temmuz 2020 Pazartesi 10:42

Bir zamanlar prestijli vizyon projelerin haberlerinin geldiği Çayırova Belediyesi, artık şaşırtıcı haberlere imza atıyor. Yatırım yapmamakla eleştirilen Başkan Bünyamin Çiftçi’nin Basın Yayın ekibi, ilginç haberlere imza atmaya devam ediyor.

İşte o haber:

ÇÖP KAMYONLARI BOYANDI

Daha temiz ve daha sağlıklı bir şehir için çalışmalarına aralıksız devam eden Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 11 adet çöp kamyonunun bakım, onarım ve boyası yapıldı. Kaynakları tasarruflu, etkin ve verimli bir şekilde kullanarak ilçe halkına kaliteli hizmet sunan Çayırova Belediyesi, yeniliklere ve ilklere imza atmaya devam ediyor. Birçok işi kendi bünyesinde yaparak tasarruf eden Çayırova Belediyesi, bakım ve onarımı yaptıktan sonra boyadığı çöp kamyonlarına güzel bir görünüm kazandırdı. Temizlik Eşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen yeniden yapılanma ile minimum şikâyet ve maksimum hizmetle vatandaş memnuniyetinin üst seviyeye çıkartılması hedefleniyor.