14 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara10°C
  • Rize13°C

BIYIK’TAN KARABACAK’A JEST!

Belediye başkanlarının pandemi süreci sonrası başlattıkları birinci yıl değerlendirme toplantılarının bugünkü durağı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık oldu. Başkan Bıyık, diğer belediye başkanlarının aksine düzenlenen toplantıda farkını ortaya koydu.

Bıyık’tan Karabacak’a jest!

13 Temmuz 2020 Pazartesi 23:13

Darıca Beleidye Başkanı Muzaffer Bıyık, göreve geldiği günden bu yana geçen 1 yıllık değerlendirme toplantısını bu akşam Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı gece de beklenmedik bir sürpriz dikkat çekti.
MUZAFFER BIYIK FARKI
Çayırova ve Gebze Belediye Başkanlarının düzenlediği 1 yıllık değerlendirme toplantılarında Başkan Çiftçi ve Büyükgöz görevleri teslim aldıkları eski belediye başkanlarını davet etmezken, Başkan Bıyık farkını ortaya koyarak bir jest yapıp önceki dönem Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı düzenlenen programa bizzat davet ettiği ve Karacak’ın da gecede yerini aldığı görüldü.
KARABACAK’I ONURE ETTİ
Başkan Bıyık, projelerini anlattığı gecede sık sık eski dönemden devam eden projelerden bahsederken Karabacak’ı da onurlandırmayı unutmadı. Başkan Bıyık’ın bu tavrı salona katılanlarca takdirle karşılandı.    

whatsapp-image-2020-07-13-at-22.54.42.jpeg