15 Mayıs 2024
  • Kocaeli7°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara5°C
  • Rize11°C

MÜFTÜLÜKTEN KARABACAK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan ve beraberindekiler Darıca Belediyesi’nin kendi vakıflarına yaptığı desteklerden dolayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

MÜFTÜLÜKTEN KARABACAK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

04 Haziran 2014 Çarşamba 15:35

Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan ve beraberindekiler, Darıca Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren vakıflara Darıca Belediyesi olarak yapılan destek ve yardımlar için Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a makamında teşekkür ederek plaket sundular. Darıca İlçe Müftüsü Remzi Pehlivan, “Müftülüğümüzün, bünyesinde barındırdığı vakıflarla birlikte hazırladığı programlara Darıca Belediyemiz maddi manevi her türlü desteği vermektedir. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, “Darıcamızda bütün kamu kuruluşlarıyla birlikte büyük bir aileyiz. Bütün çalışmalarımızı ortak akılla hareket ederek planlıyoruz. Belediye olarak bütün kurumlarımıza destek noktasına bundan sonra da elimizden geldiği kadar destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

muftulukten_karabacaga_tesekkur_plaketi_kentgebze.jpg