17 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara8°C
  • Rize10°C

KOCAELİ'DE AV TÜFEKLİ ÇATIŞMA: 2 YARALI

İzmit'te bağlı Gülbahçe Kadriye Mahallesinde meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan iki kişinin av tüfeğiyle çatışması sonucu iki kişi yaralandı.

Kocaeli'de av tüfekli çatışma: 2 yaralı

04 Haziran 2020 Perşembe 08:32

Edinilen bilgi ve iddialara  göre; İzmit ilçesine bağlı Gülbahçe Kadriye Mahallesinde  meydana gelen olayda, aynı mahallede ikamet  eden  Mehmet Emin Y. (50)  ile aralarında daha önceden bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan Hamza T. (44) isimli şahis arasında av tüfekli çatışma çıktı. İddlara göre Mehmet Emin Y.   Husumetlisi Hamza T.'nin evinin önüne gelerek av tüfeği ile ateş etmeye başladı. Bunun üzerine Hamza T. evinde bulunan av tüfeği ile Mehmet Emin Y.'ye karşılık verdi.  

 

İKİSİDE YARALANDI

Çevrede olayı gören vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Hamza T. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılırken olay yerinden kaçan Mehmet Emin Y. kısa sürede jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı olan Mehmet Emin Y. tedavisi için sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla Kocaeli  Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Demokrat Kocaeli