17 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C
  • Rize16°C

GEBZE GENÇ MÜSAD GÖNÜLLERİ FETHETMEYE DEVAM EDİYOR

Gebze Genç MÜSİAD, Gönüllü Vefa Grubu yaptığı sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Genç MÜSAD gönülleri fethetmeye devam ediyor

23 Mayıs 2020 Cumartesi 14:22

Gönüllü Vefa Grubuna destek veren Gebze Genç MÜSİAD, çalışmalarına devam ederek Ramazan Bayramında çocukların yüzünü güldürdü. 2 Hafta öncesinden başlattıkları ‘’Bir Çocuk da Sen Giydir’’ projesin de 200 ihtiyaç sahibi çocuğun yüzünü güldüren Gebze Genç MÜSİAD, çocuklara; şeker, çikolata, kıyafet ve ayakkabıların olduğu çantalar hazırlanarak Kaymakamlık dan alınan ihtiyaç sahibi listeleri ile dağıtımları gerçekleşti. 
Ramazan Bayramı için birlikte düzenledikleri, bütün protokolün birbirinin bayramını kutladığı ve bir başkasını zincirin halkası olması için davet ettiği ‘’Vefa Bayramlaşma Zinciri’’nden hemen sonra Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Genç MÜSİAD hız kesmeden bayramda çocukları sevindirme geleneği için kolları sıvadı ve çocuklara bayramlıklar alıp eski bayramları yaşattı. Çocuklarımızın sevinçleri gözlerinden okunuyordu, mutlu ve heyecanlı sahneler güzel görüntüler ortaya çıkardı.
Bu iki kurum pandemi sürecinde de, erzak dağıtımı, para dağıtımı, yaşlılara konser, 23 Nisan çocuklara oyuncak dağıtımı gibi bir çok projeye imza atmışlardı.