02 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C
  • Rize15°C

FIRINCI BAŞKAN PİDE PİŞİRDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, esnaf ziyareti sırasında gittiği fırında ramazan pidesi pişirip sosyal medya hesabında paylaşınca bir anda sosyal medyanın gündemi oldu.

Fırıncı başkan pide pişirdi

20 Mayıs 2020 Çarşamba 21:18

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı süre içerisinde FETÖ’cü kesimlerce “Fırıncı Başkan” diyerek fırıncıdan başkan mı olur diyerek eleştirdikleri Muzaffer Bıyık, 9 yıllık ilçe başkanlığının ardından geçtiğimiz 2019 yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkanı olarak seçilmesinin üzerinden bir yılı geçmesine karşın, ilçe başkanlığında ki sempatik çalışkan görüntüsünü ikiye katlayarak belediye başkanlığı görevini yürütmeye ve Darıcalıların sevgisini kazanmaya devam ediyor.

PERFORMANSI HİÇ DÜŞMÜYOR

Belediye Başkanlığı döneminde azmi ile kısa sürede güzel işlere imza atan ve atmaya devam eden performansını her geçen gün artıran Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 11 Mart’tan bu yana süren Koronavirüs salgını sonrası da ikiye katlayarak çalışmalarına devam ediyor.

RAMAZAN PİDESİ PİŞİRDİ

Makamdan ziyade sokakta olmayı ve vatandaşla iç içe olmayı tercih eden Bıyık, bugün akşamüzeri yine Darıca sokaklarında esnaf ziyareti yaptığı sırada bir fırıncı esnafına girerek, fırında pide pişirmeye başladı.

BABA MESLEĞİYLE GURUR DUYUYOR

Baba mesleğini hiçbir zaman bırakmayan ve mesleği ile her zaman öğünen Bıyık’ın ramazan pidesini pişirmesi ve görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından sosyal medyanın gündemi oldu.

firin1.jpg