02 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • Rize16°C

İMES OSB'DEN BÜYÜK DESTEK

“Türkiye’nin sanayi gücü” olan Dilovası İMES OSB, Koronavirüs’le mücadele kapsamında da sağlıkçılara ve devlete güç verdi. OSB, önemli bir miktar bağışta bulundu.

İMES OSB'den büyük destek

02 Mayıs 2020 Cumartesi 13:31

Koronavirüs ile mücadele eden Türk sanayicisi ve OSB’ler, birlik ve beraberlik ruhunu taşımaya devam ederken, Dilovası’nda kurulu İMES OSB, “BizBizeYeterizTürkiyem” kampanyasına Yönetim Kurulu olarak 350.000 TL katkıda bulundu.

Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Muharebesi örneklerinden yola çıkarak dayanışma mesajları veren OSB Başkanı İrfan Küçükay, “Ülkemizin ve milletimizin refah seviyesinin kalkınması adına sanayiciler olarak gece gündüz demeden tüm fedakârlık duygularımız ile çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın kazanımı olarak ülke ekonomisine sağladığımız yüksek katma değer ile muasır medeniyetler seviyesine ilerlemekteyiz. Tüm dünyada ve ülkemizde de etkisi görülen COVİD-19 salgının en kısa zamanda kontrol altına alınması için devletimizin yanındayız. Bu konuda başta sağlık çalışanlarımızın sağlıkları için OSB olarak maske ve eldiven, COVİD-19 hastalarımız için solunum cihazı, ateş ölçer vb. tıbbı ekipman desteğinde bulunduk. Bu katkılarımızın yanı sıra çalışanlarımızın sağlığı için Bölge Müdürlüğümüz olarak işletmelerimize maske temini sağladık” dedi.  

HALK İÇİN DEVLETE DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan, “BizBizeYeterizTürkiyem” kampanyasına, OSB Yönetim Kurulu olarak 350.000 TL bağışladıklarını söyleyen Küçükay, “Vatandaşlarımızın sağlığı adına bu süreçte devletimizin her daim yanında olacağız” şeklinde konuştu.