18 Mayıs 2024
  • Kocaeli21°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara24°C
  • Rize17°C

DARICA BELEDİYESİ’NDEN 250 BİN LİRALIK DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Ulusa Sesleniş” konuşması sonrası başlattığı “Milli Dayanışma Kampanyası’na” bölgemizden ilk destek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibinden gelmişti.

Darıca Belediyesi’nden 250 bin liralık destek

15 Nisan 2020 Çarşamba 13:10

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüs salgını sonrası tüm yurtta başlatılan dayanışma çalışmalarına destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda yaptığı ulusa sesleniş açıklaması ile “Milli Dayanışma Kampanyası” başlatmıştı. Bakanlar ve milletvekilleri dahil bir çok partilinin destek verdiği kampanya ya bölgemizden ilk destek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinden gelmişti.
BAŞKAN BIYIK, İKİ AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADIĞINI AÇIKLAMIŞTI
Cumhurbaşkanının yaptığı çağrının ardından Başkan Bıyık, iki aylık maaşını kampanyaya bağışlayarak destek vereceğini ayrıca Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de destek vereceğini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.
DARICA BELEDİYESİ’NDEN 250 BİN LİRALIK DESTEK
Yapılan çalışmanın ardından Başkan Muzaffer Bıyık, iki aylık maaşını bağışlarken, başkan yardımcıları birer maaş, birim müdürleri ve personellerden gönüllü olarak yapılan bağışlarla toplanan 250 bin TL bugün Halk Bankası Darıca Şubesinden “Bizbizeyeteriz Türkiyem” hesabına aktarıldı.