18 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C
  • Rize16°C

DİLOVASI’NDA ENGELLİLER İÇİN EL BİRLİĞİ YAPILDI

Dilovası Belediyesi, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ile bir işbirliğine daha imza atarak 100 engelli çocuk için harekete geçti.

DİLOVASI’NDA ENGELLİLER İÇİN EL BİRLİĞİ YAPILDI

03 Haziran 2014 Salı 15:02

Anadolu Vakfı Sosyal Sorumluluk Projeleri Direktörlüğü’nden engelli çocuklar için özel bir proje daha hayata geçti. Anadolu Vakfı Sosyal Sorumluluk Projeleri Direktörlüğü ve Dilovası Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen projeye, Dilovası İlçesinde ikamet etmekte olan 100 engelli çocuk katıldı. Projeye dahil olan engelli çocukların, uzman hekimler tarafından, çocuk sağlığı ve hastalıkları, çocuk cerrahisi, göz hastalıkları ve kulak burun boğaz muayeneleri yapıldı. Ayrıca engelli çocuklarla resim ve boyama etkinlikleri gerçekleştirildi. Hastane çalışanlarının da gönüllü olarak dahil olduğu proje gününde, çocuklar keyifli vakit geçirdi.
Dilovası Belediyesi ve Anadolu Vakfı ortaklığında gerçekleştirilen proje ile engellilerle ilgili toplumsal farkındalık oluşturmak, engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara dikkat çekmek, engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılmasını, insan haklarından kamu hizmetlerinden tam ve eşit ölçüde faydalanmalarını sağlaması amaçlanıyor.

dilovasinda_engelliler_icin_el_birligi_yapildi_kentgebze.jpg