20 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C
  • Rize14°C

MAFYA CİNAYETİNİN ARANAN ZANLISI KOCAELİ’DE YAKALANDI!

Kocaeli polisi, 2014 yılında Sedat Şahin´in kardeşi Vedat Şahin ile Ferdi Topal´ın öldürüldüğü silahlı saldırıyı düzenledikleri belirlenen organize suç çetesi Sarallar Grubu üyesi M.G. ve H.İ.Ç.´yi yakaladı.

Mafya cinayetinin aranan zanlısı Kocaeli’de yakalandı!

20 Mart 2020 Cuma 20:23

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2014 yılında İstanbul Nişantaşı´nda Bafralılar Grubu olarak bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Şahin´in kardeşi Vedat Şahin ile beraberinde bulunan Ferdi Topal´ın öldürülmesi olayını gerçekleştiren Sarallar Grubu olarak bilinen organize suç örgütü üyesi M.G. ve H.İ.Ç.´yi yakaladı. Hakkında 31 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G. ile cezaevi rarisi olan ve hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.İ.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Şişli Nişantaşı Valikonağı Caddesi´nde 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşen olayda, Bafralılar Grubu olarak bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Şahin´in kardeşi Vedat Şahin ile yanında bulunan Ferdi Topal ve Evren Aydın'a evden çıktıkları sırada, otomobille gelen kişiler uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. 3 yaralıdan Vedat Şahin ve Ferdi Topal kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmişti.