03 Mayıs 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C
  • Rize14°C

GEBZE'DEKİ KORONAVİRÜS ALARMIYLA İLGİLİ SON DURUM

Dün tüm Gebzelilerin paniğe kapılmasına neden olan coronavirüs belirtileriyle tedavi altına alınan şahıs izole edilerek hastanenin bazı bölümlerinin karantinaya alınmasına sebep olmuştu.

Gebze'deki Koronavirüs alarmıyla ilgili son durum

27 Şubat 2020 Perşembe 14:13

Sabiha Gökçen Hava Limanında çalışan erkek bir hasta yüksek ateş şikayetiyle Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Hastaya coronavirüs şüphesiyle yaklaşılmış, söz konusu hasta, hastanenin enfeksiyon bölümüne alınmıştı. Enfeksiyon bölümüde karantina altına alınmıştı.

Devam eden süreçte hastaya koronavirüsle ilgili işlemler yapıldı. Testler uygulandı. Gece saatlerinde bir süre enfeksiyon bölümü karantina altına alındı. Ancak daha sonra hasta normal odaya alındı. Bugün akşama kadar yada yarın hastanın test sonuçlarının tamamen netleşmesi bekleniyor.

Ancak edinilen bilgilere göre koronavirüs şüphesiyle hastanede karantina altına alınan hasta da malum hastalıkla ilgili ekstra bir septom ya da bulguya rastlanmadı. Bu sebeple de bölüm karantinasından oda karantinasına geçildi. Çıkacak testlerde de sonuçların negatif olması bekleniyor.