29 Nisan 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C
  • Rize21°C

VEKİL YAMAN, BATMAN'DA İLÇELERİ GEZDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Batman'ı ziyaret etti. Genel Merkez tarafından görevlendirilen Yaman, kongre çalışmaları öncesi Batman Merkez, Sason ve Kozluk İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerler bir araya geldi.

Vekil Yaman, Batman'da ilçeleri gezdi

05 Ocak 2020 Pazar 07:11

AK Parti Kocaeli Milletvekili Yaman, Batman'ın Sason ve Kozluk ilçelerini ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Yaman, halkın hizmetkarı olduklarını belirterek, "Ekonomik olarak Türkiye'yi büyüttük. Bugün savunma sanayisinde Türkiye çok iyi bir durumda. Türkiye Allah'a şükür güçlü bir ülke ama daha çok yapmamız gereken işler var." dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Abdullah Akif Gür ise, "Durmak yok yola devam. Bir seçim biter başka bir seçim gelir. Biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu yolda yürümeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Yaman daha sonra Batman merkez, Sason ve Kozluk sokaklarını gezerek vatandaşlarla selamlaştı. Yaman ayrıca Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan'ı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

enccj6_xkaallb1.jpgenccj6-w4amgj4v.jpgencnlahxyaabnuy.jpgendbv25woasz-sk.jpgencnlanwkaeqeks.jpgendbv24xkaaij6k.jpgendbv24xsaezi5o.jpgendfnp0xsaaycuf.jpgenbqkuxwsae9jpl.jpg