19 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara10°C
  • Rize13°C

GEBZE'DEN BİNGÖL'E YARDIM ELİ!

Gebze'den Bingöl'e yardım eli!

Gebze'den Bingöl'e yardım eli!

18 Aralık 2019 Çarşamba 09:57

Kocaeli Bingöllüler Derneği ve Gebze American Life Dil Okulu’nun başlattığı kampanyada, Bingöl’deki 12 anaokuluna oyuncak, giyim ve kitap bağışında bulunuldu. Kocaeli Bingöllüler Derneği ve Gebze American Life Dil Okulu, Kocaeli Bingöllüler Dernek Başkanı Ali Değirmenci’nin de katılımıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kocaeli Bingöllüler Derneği ve Gebze American Life Dil Okulu, Bingöl’de bulunan 12 anaokuluna oyuncak, kitap ve giyim bağışında bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Kocaeli Bingöllüler Dernek Başkanı Ali Değirmenci, kendilerini Bingöl’de yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, “Bu kampanya dahilinde desteklerini esirgemeyen, yıllardır benimle her türlü zorluğa katlanan Kocaeli Bingöllüler Dernek Yöneticisi arkadaşlarıma, American Life Dil okulu yöneticilerine ve kampanyamıza destekte bulunan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

VALİYİ ZİYARET ETTİLER

Son olarak kampanya hakkında bilgilendirmelerde bulunmak ve Bingöl hakkında gelecekte yapılabilecek projeler hakkında bilgi alışverişi yapmak üzere Kocaeli Bingöllüler Dernek Başkanı Ali Değirmenci ve heyeti, Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve Karlıova Kaymakamı Ahmet Güner’i, makamında ziyaret etti.