05 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Rize13°C

KOCAELİLİ KARSLILAR, KARS 36 SPOR İÇİN BULUŞTU

Kocaeli'de görev yapan Kars kökenli Kent Protokolü ve Karslı iş adamları, Kars 36 Spor için düzenlenen gecede bir araya geldi.

Kocaelili Karslılar, Kars 36 Spor için buluştu

15 Aralık 2019 Pazar 11:41

Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Haluk Mamik ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği destek gecesine eski kars kökenli bakan Ahmet Arslan da katıldı. Yaklaşık 100'e yakın kars kökenli protokol ve iş adamanın katıldığı geceye Gebzeli iş adamları ve yöneticilerde yoğum katılım gösterdi.

kars1.jpg

Karsspor'a destek gecesine; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı ve Ak Parti Kars milletvekili Ahmet Arslan, Kars Valisi Türker Öksüz, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu , Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir, Karsspor başkanı Muharrem Yıldız, Kocaeli Büyükşehir İstihdam Osi Başkanı Öztekin Kaşukci, Dernek başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Karslı işadamı ve Sivil Toplum merkezi temsilcileri katıldı Toplantıyla ilgili açıklama yapan eski Bakan Arslan; Kars Valimiz’le birlikte Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları derneği organizasyonunda Kocaeli’deki işadamı ve STK temsilcisi hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. İlimizde yaptığımız çalışmaları aktardık. Kars 36 Spor'umuza destek olan herkese teşekkür ediyorum."dedi.

kars2.jpg