02 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C
  • Rize15°C

MATCH GROUP, BASINLA BULUŞTU

Kurulduğu günden bu güne her projesiyle Gebze’ye artı değer katan MatchGroup, yenilikçi ofis anlayışıyla bölgemize kazandırdığı MatchOffice’te bugün iş ortaklarına kahvaltı ve tanışma organizasyonu gerçekleştirdi.

Match Group, basınla buluştu

05 Aralık 2019 Perşembe 20:21

Bundan 6 yıl önce Gebze merkezli 7 girişimci ile hayata kazandırılan MatchGroup, bugüne kadar birçok projesinde adından söz ettirmeyi başardı. Geçtiğimiz yıl Gebze’ye kazandırdıkları akıllı ofis anlayışıyla hizmet sektöründeki farklılığıyla da ön plana çıktı. 

MatchGroup, projesi ve yönetimini de kendisinin gerçekleştirdiği MatchOffice’te 60’a yakın iş  insanının birbirleriyle iş ortaklığını sağlayacak kahvaltı organizasyonuna, Gebze’nin önde gelen gazete sahipleri ve muhabirleri de katılım sağladı. 

İnşaattan restauranta, güzellikten sağlığa, eğitimden gıda sektörüne farklı alanlarda hizmet veren 40’a yakın farklı meslek grubunun barındığı ve komşuluk özleminin yaşandığı bu yıllarda birbirlerine destek olabilmenin olacağını da sağlamış oldu.

MatchGroup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş’ın ilk konuşmayı yaptığı organizasyonda bugüne kadar yaşadıkları süreçleri ve bundan sonraki hedefleri konusunda iş ortaklarına bilgiler verirken, aynı zamanda birlikte hareket etmenin ve bütünsel yaklaşımın önemini vurgulayan ifadeler kullandı. Daha sonrasında herkesin kendisini tanıttığı ve hangi sektörle ilgili hizmet verdiğini anlatmış olduğu organizasyon oldukça keyifli bir şekilde sonuçlandı.

20191205_103951.jpg