30 Nisan 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C
  • Rize16°C

TEYZEDEN YEĞENİNE CİNSEL TACİZ SUÇLAMASI!

Kocaeli’de bir kişi, kuzenine cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile hakim karşına çıktı. İddianın sahibi ise teyzesi

Teyzeden yeğenine cinsel taciz suçlaması!

04 Aralık 2019 Çarşamba 15:09

Kocaeli adliyesinde bugün çok ilginç bir dava görüldü. Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen cinsel taciz davasında, bir gen. Kuzenine cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile hakim karşında çıktı. İddiaya göre Sanık A.T., öz kuzeni olan M.H.Ş.’ye kendi evinde odaya kilitleyerek cinsel tacizde bulundu.

“BUNU ÇOCUKLARINDAN ÇIKARACAĞIM”

Bugün görülen duruşmada savunma yapan A.T., annesi ve teyzesi arasındaki ticaret ilişkisin bozulması sebebiyle teyzesini böyle bir iddiayı attığını söylerdi. A.T. savunmasında, “Bana iftira atıldı, bunun sebebiyse annemle teyzemin beraber ticaret yapmasıdır. Annemle teyzem beraber çiğ köfte dükkanı açtılar ve sonrasında maddi konularda anlaşmazlık çıktı. Teyzem ve annem ortaklık durumunu bozdular ve devamında teyzem olan bana kızına yani kuzenime zorla cinsel tacizde bulunduğum konusunda iftira attılar. Teyzem anneme, ‘zaten ileride göreceksin, seninle görüşeceğiz, bunu çocuklarından çıkaracağım’ şeklinde tehdit içerikli mesajlarda bulundu’ dedi. 

MAĞDURUN DAYILARI BİLE İNANMIYOR

Duruşmada tanık olarak ifade abla A.T. ise mağdurun dayılarının bile bu iddiaya inanmadığı söyledi. A.T., “‘İddialar tamamen yalan. Kardeşim o dönemde zaten çalışıyordu ve eve geç saatlerde geliyordu. Mağdur olan M.H.Ş.’nin dayıları bu durumu öğrendikten sonra beni aradılar ve biz bile inanmıyoruz. M.H.Ş. zaten sağlıklı bir ailede büyümedi onun psikolojisi bozuk şeklinde söylediler. Kardeşim mağduru zaten pek sevmezdi. Evde tek kalma gibi bir durumları hiç olmamıştır” şeklinde ifade verdi.  Mağdur M.H.Ş. duruşmaya katılmazken hakkında bir sonra ki celseye zorla getirilme kararı çıkarıldı.