16 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Rize16°C

1 HAFTADA 3 MOTOSİKLET ÇALINDI!

Karamürsel’de son zamanlarda artan motosiklet hırsızlığı olaylarına yenileri eklenmeye devam ediyor. İlçede 1 haftada 3 motosiklet çalındı

1 haftada 3 motosiklet çalındı!

18 Ekim 2019 Cuma 09:46

Karamürsellilerin başı son zamanlarda motosiklet hırsızları ile dertte. İlçede 1 haftada 3 motosiklet çalındı. İlk olarak Kayacık Mahallesi, Amiral caddesi beton yol mevkiinde faaliyet gösteren bir motosiklet tamircisinin önüne gelen 2 şahıs park halindeki motosikleti gözlerine kestirdi. Hemen harekete geçen hırsızlar, motosikleti gidon kilidini kırdıktan sonra çalarak kayıplara karıştı. 

NE MOTOSİKLET NEDE ÇALAN KİŞİLER BULUNAMADI

Motosikletinin yerinde olmadığını gören motosiklet sahibi sokaktaki güvenlik kamera görüntülerini incelediğinde çalınan motosikletini ve çalan kişileri tespit ettiğini fakat motosikletin dakikalar içerisinde kamera açısından kaybolduğunu dile getirdi. Motosikleti çalınan vatandaş kamera görüntülerinde yüzleri belli olan ve D-130 Karayolunu kullanarak ortadan kaybolan motosikleti ve çalan kişilerin sırra kadem bastığını söyledi. 

1 HAFTA İÇERİSİNDE 3 MOTOSİKLET ÇALINDI

Karamürsel Kayacık Mahallesi, İznik yolu üzerinden aynı hafta içerisinde yine benzer yöntemlerle bir motosikletin çalınması sonrası yine aynı hafta içerisinde 4 Temmuz Mahallesi Necdet Alp Caddesi üzerinden 1 motosikletin daha çalındı.

ÖNLEMLER ARTIRILMALI

Karamürsel’de son zamanlarda artan motosiklet hırsızlıkları ile ilgili ilgili, polisin önlemlerini artırması isteniyor. Emniyet ve savcılıkta devam eden işlemlerin çok uzun sürdüğü için şikâyet etmeye bile korktuklarını dile getiren mağdur vatandaşlar, diğer motosiklet sahibi olan kişilerin hırsızlık olaylarına karşı tedbirlerini alması gerektiğini ifade ettiler.