04 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C
  • Rize13°C

KURAN-I KERİM OKUMA SALONU AÇILDI

Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hayırsever işadamları tarafından yapılan Kuran-ı Kerim okuma sınıfı törenle açıldı.

Kuran-ı Kerim Okuma Salonu açıldı

23 Mart 2019 Cumartesi 11:18

Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesinde Dilovası Meclis Üyesi Cemil Dasdemir ve Aile Birlik Başkanı Saim Karakaya öncülüğünde yürütülen ve hayırsever işadamlarının sponsorluğunda bitirilen Kuran-ı Kerim Okuma sınıfı önceki düzenlenen törenle açıldı.

Törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Hasan İstif, Okul Müdürü Şafak Kaya, hayırsever işadamları Hüseyin Öner, Nihat Öner, 154 Nolu Dilovası Kamyon ve Tır Taşıyıcılar Başkanı Osman Aktaş, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Kuran Tilavetinin ve duaların okunması ile başlayan törende Kaymakam Alkan ve Başkan Toltar, açılan Kuran-ı Kerim okuma salonun yapımında emeği geçen hayırseverlere teşekkür ederek salonun okula hayırlı olmasını dilediler. Tören sonunda Kaymakam Alkan ve Başkan Toltar tarafından meclis üyesi Cemil Daşdemir ve hayırsever işadamlarına plaketleri verildi.  

kuran3.jpgkuran2.jpgkuran4.jpgkuran6.jpgkuran10.jpgkuran9.jpgkuran7.jpgkuran8.jpgkuran1.jpg