30 Nisan 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • Rize14°C

ÇİFTÇİ, ''ÇAYIROVA'YA BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞIZ''

Çayırova’da bir araya gelen Sivaslılar, gerçekleştirdikleri organizasyonla Bünyamin Çiftçi’ye destek sözü verdi. Organizasyon yoğun katılımla gerçekleşti.

Çiftçi, ''Çayırova'ya büyük hizmetler yapacağız''

18 Mart 2019 Pazartesi 10:36

Sivaslılar, Çayırova’da düzenledikleri programla Cumhur ittifakı Çayırova Belediyesi Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’ye desteklerini sunacaklarını açıkladılar. Tolga’s Cafe’de Çayırova Sivaslılar Derneği Başkanı Yunus Kale’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Çayırova Belediyesi Başkan Adayı Çiftçi, AK Parti 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları ve çok sayıda Sivaslı katılım gösterdi. Kale, etkinlikte kısa bir selamlama konuşması yaparken, davetlerini kırmayıp gelen herkese teşekkür etti. Daha sonra İlçe Başkanı Karahan, “Sivaslı hemşerilerimiz her zaman memleketine sahip çıkıp, partimize destek olmuştur” dedi. Akabinde ise kürsüden hemşerilerine seslenen Dr. Höbek, Çiftçi ve Sivaslı meclis üyesi adayları için destek istedi. Höbek konuşmasında şunları dile getirdi;

“SONUNA KADAR REFERANS OLUYORUM”
“Beka sorunu o kadar önemli ki, dünyada artık toplarla, roketlerle savaş olmuyor. Bizler de önemli noktada olduğumuzdan dolayı, birtakım hedeflerin doğrultusunda oluyoruz. Allah’ın izniyle Çayırova’da belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi’dir. Bu konuda hiçbir şüphemiz yok ama bizim Çayırova’dan Ankara’ya reisimize güçlü bir destek vermemiz gerekiyor. Belediye meclis üyeliğinde birinciliği ve sonunculuğu biz aldık. Burak Fidan kardeşimiz Bünyamin başkanımıza büyük destek verecek kendisi 1. sırada Sivaslıları temsil ediyor. Biz çalışmamızı gayretimizi gösterirsek Mehmet Toprak kardeşimizi de meclise göndereceğiz. 3 arkadaşımıza ve adayımıza sonuna kadar referans oluyorum.”

“ÇAYIROVA’YA BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞIZ”
“Höbek’in ardından söz alan Bünyamin Çiftçi ise programa katılan Sivaslılara şu sözlerle seslendi; “Önümüzdeki 5 yıl Çayırova’ya çok güzel hizmetler yapacağız. Ülkemize hizmet AK Parti’yle geldi. Bizler laf değil icraat üretiyoruz. Muhalefet partilerinin amacı belli değil. Siyasi partilerde bir ilke ve istikrar olur. Eğer siz millete hizmet etmek istiyorsanız,  vatandaşa projelerinizle gideceksiniz. Bugün Çayırova’da da Türkiye genelinde de bunları göremiyoruz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca sizlere dolu dolu hizmetler yapacağız. 5 yıl sonunda da Çayırova’ya marka kent yapacağız. Yakın gelecekte çocuklarımıza ve geleceğimize üreten bir Türkiye bırakacağız. Sizlerin vereceği destekle yolumuza daha emin adımlarla devam edeceğiz.” Konuşmaların ardından Çiftçi herkesi 19 Mart Salı günü gerçekleşecek mitinge davet etti.