30 Nisan 2024
  • Kocaeli18°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara26°C
  • Rize23°C

GÜLER, O ÜZÜCÜ OLAYLAR İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

Kocaelispor’un Turgutluspor deplasmanında yaşanan olaylarla ilgili Hodri Meydan Dernek Başkanı Enver Güler açıklama yaptı.

Güler, o üzücü olaylar için özür diledi

06 Şubat 2019 Çarşamba 10:29

Güler, “İkinci golümüzden sonra yaşananlardan büyük üzüntü duyduk. Maç sonrasında Mezarcılar Derneği Başkanı kardeşimi arayıp özür diledim. Turgutluspor taraftarıyla aramızda hiçbir sorun yoktur. Bizi en iyi şekilde ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.  Kocaelispor’a zarar veren babamın oğlu olsa gözünün yaşına bakmayacağım” dedi.

ENVER GÜLER’İN AÇIKLAMASI
“Turgutspor’un taraftar grubu Mezarcılar Derneği Başkanı yolda beni aradı, güzel bir karşılama yaptılar. Sağ olsunlar bilet konusunda yardımcı oldular. Stadyumda yerimizi alıp takımımızı desteklemeye başladık, ikinci gole kadar da her şey çok güzel gidiyordu. En küçük bir problem yaşanmadı. Ne olduysa Mesut’un golünden sonra oldu. Dışardaki bir grup taraftarımız ile Turgutluspor tribünleri arasında istenmeyen olaylar meydana geldi. Bundan büyük üzüntü duyduk. Turgutsporlu taraftarlar kesinlikle bizi en iyi şekilde ağırladı, kendileriyle en küçük bir sorunumuz yoktur. Hatta dönüşte bizzat dernek başkanlarını arayıp teşekkür ettim, yaşananlarla ilgili de özür diledim. Turgutlu’da yaşananları kendi içimizde sorgulayıp gereğini yapacağız. Kocaelispor’a zarar verme düşüncesinde olan babamın oğlu bile olsa gözünün yaşına bakmayacağız.”