17 Mayıs 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C
  • Rize14°C

HDP DİLOVASI’NDA DALKILIÇ’I DESTEKLEYECEK

HDP İl Eş Başkanı Şahabettin Işık, yaptığı açıklamada çok önemli bilgiler verdi. Bugün Genel Merkezle bir görüşme gerçekleştirdiğini aktaran Şahabettin Işık, HDP’nin Dilovası’nda Saadet Partisi’ni destekleyeceğini açıkladı.

HDP Dilovası’nda Dalkılıç’ı destekleyecek

02 Şubat 2019 Cumartesi 13:50

İKİ AYRI GÖRÜŞME YAPILMIŞTI 

HDP İl Başkanı ile yaklaşık üç hafta önce görüşen Ercan Dalkılıç, HDP’den kendisine destek istemişti. CHP ile de Dilovası konusunda görüşmeler yapan HDP nihai kararını Ercan Dalkılıç’tan yana verdi.

KARAR KESİNLEŞTİ

Konuyla ilgili konuşan HDP İl Eş Başkanı Şahabettin Işık, “Bugün İstanbul’da Marmara Bölge Sorumlumuz ve Parti Meclisi üyelerimizle bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmenin neticesinde Dilovası’nda Saadet Partisi’nin adayı Ercan Dalkılıç’ı destekleme kararı aldık” dedi.

ZATEN GÖRÜŞMÜŞTÜK

Sözlerini devam ettiren Işık, “Bugün genel merkezimizden bu konuda net karar çıktı. Artık resmi olarak Dilovası’nda Ercan Dalkılıç ismini destekleyeceğiz. Zaten aramızda görüşmeler yapılmıştı. İş genel merkezin onayına kalmıştı. O onay da çıktı. Dilovası’nda Ercan Dalkılıç ile birlikte hareket edeceğiz” açıklamasında bulundu.