21 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C
  • Rize18°C

İYİ PARTİ,BATIDA DA BİR İLÇE İSTİYOR

Cengiz Sarıbay ve Şanbaz Yıldız’ın da katıldığı yemekli toplantı ile ilgili her iki il başkanı ile görüştü. En çarpıcı gelişme İYİ Parti’nin Gebze bölgesindeki ilçelerden birinde de aday göstermek istemesi

İYİ Parti,Batıda da bir ilçe istiyor

26 Aralık 2018 Çarşamba 10:42

İYİ Parti – Cumhuriyet Halk Partisi İttifakı’nda ilçede anlaşma tamam. Körfez başta olmak üzere üç ilçe üzerinde ise görüşmeler devam ediyor. Görüşmelerin bir kritik noktası da İYİ Parti’nin Gebze ve çevresindeki ilçelerden birini de talep ediyor olması. İttifak masasında konuşulan ilçe ise Çayırova. Ancak son karar da verilmedi.

KAZANMAK AMAÇ İSE

Toplantının iyi geçtiğini söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız “Ben otobüsün üzerine çıkıp üzerine basa basa Fatma Hanıma desteğimizi ve inancımızı söyledim. Bu netlikte olmalıyız. Bu netlik içinde özveri gerekiyor; Sadece seçime mi girmek istiyoruz yoksa kazanmak mı istiyoruz” dedi.

MECLİSE FERMUAR SİSTEMİ

Körfez konusunda tabanın beklentileri olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay son kararı genel merkezlerin vereceğini söyleyerek, “Belediye meclis üyeleri için de fermuar sistemi uygulanacak. 1, 3, 5, 7, 9 gibi sıralar ittifak ve mecliste ihtiyaç duyulan meslek grubu temsilcilerine ayrılacak”dedi.