19 Mayıs 2024
  • Kocaeli9°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C
  • Rize12°C

DENAD'DA BAŞKAN ELDEN GÜVEN TAZELEDİ

Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) önceki gün ikinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan mevcut Başkan Abdulsamet Elden yeniden başkan seçildi.

DENAD'da Başkan Elden güven tazeledi

22 Ekim 2018 Pazartesi 23:31

Dilovası Diliskelesi Mahallesinde bulunan dernek lokalinde gerçekleşen kongrenin Divan Başkanlığını Dilovası Dernekler Federasyon Başkanı Ercan Güneş yaparken, divanda Erzurumlular Dernek Başkanı Asef Karataş, Bitlisliler Dernek Başkanı Mehmet Şirin Gül, Balıkçılar Dernek Başkanı Hüseyin Elibol ve Vanlılar Dernek Başkanı Ahmet Turak yer aldı.

YÖNETİM BELİRLENDİ
İkinci olağan kongrede tüm üyelerin desteğini alan mevcut Başkan Abdulsamet Elden yeniden başkan seçilirken, yönetiminde ise Gülcan Yılmaz,  Ahmet Türk,  Dilaver Yaman, Ayse Gulsoy, Fatma Büyük, Abbas Yavuz yer aldı. 
Denetleme kurulunda ise Ayhan Akbulut, Cemil Daşdemir, Osman Pacul yer aldı. 

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN SESİ OLACAĞIZ
Kongrede kısa bir konuşma yapan DENAD Başkanı Abdulsamet Elden, "Bu güne kadar gerek ilçemizde gerekse ülkemizin her köşesinde bulunan engelli kardeşlerimizin sesi ve onların umudu olmaya çalıştık. Bundan sonra da yeni ekibimizle birlikte çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması ve onların yaşama daha sıkı bağlanması için üzerimize düşen her türlü çalışmayı yapacağız. Kongremize katılarak bizleri yeniden göreve layık gören tüm üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Başkan Elden ve yönetimi ayrıca kongrede DENAD olarak Kocaeli Engelli Dernekler Federasyonu kurucuları arasında yer alacaklarını belirttiler. 

denad.jpg