02 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C
  • Rize16°C

AK TEŞKİLATLAR SEÇİM HARİTASINI OLUŞTURUYOR

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ile Bölge Sorumlusu Antalya Milletvekili Mustafa Köse AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek yerel seçim stratejileri hakkında değerlendirmelerde bulundu

AK Teşkilatlar seçim haritasını oluşturuyor

22 Eylül 2018 Cumartesi 23:04

AK Parti kadroları 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimleri’ne tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan teşkilat çalışmaları bir yandan da danışma meclislerini gerçekleştiren AK Parti kadroları, dün parti il binasında; Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ile Bölge Sorumlusu Antalya Milletvekili Mustafa Köse’yi ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleşen ziyaretin an gündemi yerel seçimlerdi.

İLÇE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette il yönetim üyelerinin yanı sıra; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman ve İl eski Başkanı Şemsettin Ceyhan da hazır bulundu. Kandemir ile Köse öncelikle İl Yönetim Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantının ardından bu sefer de 12 ilçenin başkanıyla uzun soluklu bir toplantı yaptı. Toplantı öncesinde açıklama yapan Başkan Kandemir, “İstişare ve sohbet etmek için bir araya geldik. Bütün büyükşehirlerimizi dolaşıyoruz. Onların kanaatlerini alıyoruz. Bu döneme mahsus bir şey değil, her zaman yaptığımız teşkilat ziyaretlerimizden birisi” dedi.

akteskilat-sorumlu.jpg