07 Mayıs 2024
  • Kocaeli22°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara22°C
  • Rize15°C

AK PARTİ'DE 6 VEKİLE GÖREVLENDİRME!

TBMM’de yasama çalışmalarının en önemli kurumu olan komisyonlar için seçimler yapıldı. AK Partili 6 milletvekili komisyonlara seçildi. Eski Bakan Işık’a hangi görevin verileceği ise merak konusu

AK Parti'de 6 vekile görevlendirme!

17 Temmuz 2018 Salı 18:19

VEKİLLER BELİRLENDİ 


Komisyonlarda görev yapacak AK Parti Kocaeli milletvekilleri de belirlendi. Sami Çakır Plan ve Bütçe Komisyonunda, İlyas Şeker Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm komisyonunda, AK Parti Gurup yönetimine seçilen Cemil Yaman ayrıca İçişleri komisyonunda, Emine Zeybek Anayasa komisyonunda, Radiye Sezer Katırcıoğlu Dışişleri komisyonunda, Mehmet Akif Yılmaz ise Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nda görev aldı. Öte yandan Zeybek komisyonda sözcülük gibi önemli bir göreve getirildi. 

 

DAHA ÖNEMLİ GÖREV 

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti’nin Kocaeli’deki en önemli ismi Fikri Işık komisyonlarda görev almadı. Işık’ın komisyonlarda görev almaması, “Daha önemli bir göreve gelecek. En yüksek ihtimal AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı” yorumlarına sebebiyet verdi. Öte yandan Cumhur İttifakı’nın bileşeni olan MHP’de ise Saffet Sancaklı, Milli Savunma Komisyonu Üyesi olarak seçildi.