18 Mayıs 2024
  • Kocaeli23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C
  • Rize21°C

IŞIK'TAN OLTULULARA ZİYARET

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, önceki gün Genel Merkezi Darıca'da olan Oltuılular Federasyonu'nu ziyarey ederek Erzurumlularla bir araya geldi.

Işık'tan Oltululara ziyaret

04 Haziran 2018 Pazartesi 14:56

Genel Merkezi Darıca'da bulunan Erzurum Oltulular Federasyonunu ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'a Ak Parti İl Başkan veili Abdullah Eryarsoy, Darıca Beledye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve SKM yönetimi de eşlik etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette 24 Haziran seçiminin önemine değinen Başbakan Yardımcısı Işık, Erzurumnlulardan bu seçimde büyük destek beklediğini belirtti. Gece geç saatlere kadar süren sohbette Gebze'nin sevilen ismi Özdilek Kırbaş'ın renkli sunumu ile neşeli bir ortamda geçerken yoğun katılımın olduğu gecenin sonunda Oltulular Federasyon Başkanu Murat Güzel, Fikri Işık'a özel Oltu Taşı tespih ve Kadın Kolları Başkanı Ersa Kamacı'da konukların eşlerine iletilmek üzere Oltu Taşı kolyesi hediye ettiler.

isiktan-oltululara-ziyaret-(1).jpegisiktan-oltululara-ziyaret-(2).jpegisiktan-oltululara-ziyaret-(3).jpegisiktan-oltululara-ziyaret-(4).jpegisiktan-oltululara-ziyaret-(5).jpegisiktan-oltululara-ziyaret-(6).jpegisiktan-oltululara-ziyaret-(7).jpeg