19 Mayıs 2024
  • Kocaeli9°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C
  • Rize12°C

REİS, ELİFNUR’U BAŞ TACI ETTİ

Ankara’da gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na en genç milletvekili adayı Elifnur Bayram damga vurdu

Reis, Elifnur’u baş tacı etti

26 Mayıs 2018 Cumartesi 09:17

AK KOCAELİ YİNE TAM KADRO

AK Parti, 21 Mayıs’ta YSK’ya teslim ettiği milletvekili aday listesinde yer alan 600 vekil adayını, Ankara Arena’da gerçekleşen buluşmayla Türkiye’ye tanıttı. Seçim beyannamesinin de açıklandığı toplantıya Kocaeli’den vekil adaylarının yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile çok sayıda il ve ilçe yöneticileri katıldı. 

reis-eliifnur.jpg

ERDOĞAN YANINDAN AYIRMADI

Kocaeli’nin AK gençliği her zamanki gibi yerindeydi. Coşkusuyla tüm salonu inleten gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yine ‘Maşallah Kocaeli’ tebriğini kaptı. Beyannamenin okunması ve adaylarının tanıtımından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Kadroları Külliye’deki iftarda ağırladı. Programın en gözde ismi ise AK Parti’nin en genç milletvekili adayı Elifnur Bayram oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Hanım, bizim Elifnur’u bir an olsun yanından ayırmadı, iftarlarını bile yan yana oturarak açtı. 

reis-elifnur2.jpg

Türkiye gündemine oturan Elifnur Bayram’ı başta Emine Erdoğan olmak üzere milletvekili adayları ve kadın bürokratlar da çok sevdi. Elifnur hep ön sıralarda yer aldı.