08 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Rize12°C

AK PARTİ ADAYLARINI İFTARDA TANITACAK!

AK Parti aday tanıtım programını bu yıl Ramazan ayı nedeniyle iftarda yapacak. 26 Mayıs’ta yapılacak teşkilat iftarında aday tanıtım programı da gerçekleştirilecek

AK Parti adaylarını iftarda tanıtacak!

23 Mayıs 2018 Çarşamba 18:09

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği teşkilat iftarını bu yıl farklı bir formatta yapacak. 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacak isimleri yarın açıklayacak olan AK Parti, 26 Mayıs’ta Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştireceği teşkilat iftarında aday tanıtımını da yapacak. 13 aday burada teşkilatlara ve kamuoyuna tanıtılacak ve ardından iftar geçilecek. 


2 BİN 500 KİŞİ KATILACAK

AK Parti İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen teşkilat iftarı Uluslar arası Fuar Merkezi’nde 26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Bu iftar programında aday tanıtımı yapılacağı için 19.00’da program başlayacak. Adaylara burada belli konuşma süreleri verilecek. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katılımı ile yapılacak olan iftar ve tanıtım toplantısına yaklaşık 2 bin 500 kişi davetli.


HEYECAN DORUKTA

Öte yandan AK Parti’de aday tanıtımlı iftar öncesi listeye kimlerin gireceği heyecanı yaşanıyor. YSK’ya verilecek aday listesi yarın Başiskele Soğuksu’da İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy tarafından açıklanacak. Aday açıklama toplantısının 15.30’da başlaması bekleniyor.