12 Mayıs 2024
  • Kocaeli7°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara10°C
  • Rize15°C

AK PARTİLİ ADAY ADAYLARI MÜLAKATA GİRDİ

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan 101 isim bugün Ankara'daki mülakatta ter döktü

AK Partili aday adayları mülakata girdi

08 Mayıs 2018 Salı 23:31

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti’nin Kocaeli milletvekili adaylarını belirlemek için bugün AK Parti Genel Merkezi’nde mülakatlar yapıldı. Ankara’ya davet edilen, mevcut milletvekilleri dışındaki AK Parti’nin 101 milletvekili aday adayı bugün sabah 09.30’dan itibaren Genel Merkez’de mülakata alındı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker başkanlığında Burhan Kuzu ve Efkan Ala ile Kadın ve Gençlik Kolları Genel Merkez yöneticilerinin yer aldığı 5 kişilik komisyon alfabetik sırayla mülakata alınan isimlerle ortalama 5’er dakikalık görüşme yaptı.

Komisyonun bazı aday adayları ile daha fazla süre görüştüğü öğrenildi. Komisyon aday adaylarına “Kendinizi tanıtır mısınız?”, “Teşkilatta görev aldınız mı?”, “Ne zaman siyasete girdiniz?”, “Yabancı dili nerede öğrendiniz?”, “AK Parti’de çalışmalarınız varsa, bahseder misiniz?”, ”AK Parti’yi niçin tercih ettiniz?” gibi sorular soruldu. İstifa edenlere ise, “Neden istifa ettiniz?”, “Memurluğu neden bıraktınız?” gibi daha farklı sorular soruldu.