07 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C
  • Rize16°C

DİLOVALI ÖĞRENCİLERİNDEN POLİS AMCALARINA KUTLAMA

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve beraberindeki öğrenciler Polis Teşkilatının 173. yılı nedeniyle Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Dilovalı öğrencilerinden polis amcalarına kutlama

10 Nisan 2018 Salı 12:48

Türk polis Teşkilatının 173. yıl kuruluş dönümü nedeniyle Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akşemsettin İlkokulu öğrencileri Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek emniyet müdürü Ahmet Turan Güneş'e başarılar dilediler.

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, ve Akşemsettin İlkokulu öğrencileri hazırladıkları resim çalışmaları ve çiçekleri emniyet müdürü Ahmet Turan Güneş'e takdim ederken, emniyet teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Ardından emniyeti gezen öğrenci ve öğretmenler emniyet mensupları tarafından çeşitli hediyeler verilerek İkramda bulunuldu. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Balay, "Güvenliğimiz için her türlü Fedekârlığı katlanan gerektiğinde canlarini feda eden kahraman Türk polisimizin bu anlamlı gününü kutluyor tüm polis mensubu kardeşlerimize aileleriyle birlikte nice mutlu güzel yıllar diliyoruz."dedi. 

emn1.jpegemn3.jpeg